Doneren

Geachte bezoeker,

Deze website is een digitale herdenkingsplaats voor, alle dierbaren die ons zijn voorgegaan, zodat ze in onze herinnering en gedachte blijven.

Er zijn veel verzamelaars die commerciële handeldrijven met de bidprentjes dus kopen en verkopen. Deze verzamelaars bieden de prentjes meestal aan op internet. Ik vind dit niet juist en doe hier niet aan mee. Wel zullen op verzoek de portokosten van een zending die is toegezonden worden vergoed.

Voor wat betreft dubbele ontvangen exemplaren, hier ga ik ook zorgvuldig mee om. Ik heb in mijn directe omgeving verschillende collega’s met eenzelfde doelstelling waarmee ik deze kan ruilen.

Heeft u nog bidprentjes liggen en u wilt dat deze een betrouwbare bestemming krijgen, laat het mij dan even weten via info@willyribbers.nl

U kunt ze ook versturen, bij grotere aantallen kom ik ze bij u ophalen. De adresgegevens kunt u vinden onder Contact

========================================================

Archief

Mijn verzameling bidprentjes heb ik in mijn archief in twee delen opgesplitst.  Zij die vóór 1970 zijn overleden zitten in ordners opgeborgen op datum van overlijden. Dit waren veelal kleinere bidprentjes die niet dubbel konden worden gevouwen.

Vanaf 1970 waren ineens bijna alle bidprentjes groter en konden dubbel worden gevouwen. Hier heb ik een scheiding in gemaakt en zij die vanaf 1970 zijn overleden zitten op alfabetische volgorde in afgesloten plastic dozen.

 

Voor vergroting druk op afbeelding

=======================================================

 

Terug home